Casa Nostra, Casa Vostra es presenta a Calella (Ràdio Calella Televisió)

Notícia publicada originalment a Ràdio Calella Televisió

10/01/2017

Una vuitantena de persones han assistit a la presentació de la plataforma Casa Nostra, Casa Vostra que s’ha fet aquest dilluns a Calella. Una plataforma que aplega ciutadans de diferents professions i entitats que exigeixen una resposta real i ferma a l’acollida de refugiats

foto-tino-valduvieco-e1484051331722-720x340
Foto de Tino Valduvieco

Aquesta és la segona presentació que es fa al Maresme després de la que es va fer al Masnou i va comptar amb la presència del representant de Casa Nostra, Casa Vostra al Maresme, Dani Carulla; de Vicens Tomàs, portaveu de Malgrat Acull; Ernest Vila, de Calella pels Refugiats i Ignasi Termes com a representant de la campanya.

Tots van coincidir en què cal una implicació més ferma de les administracions i de la societat per tal que l’acollida dels refugiats sigui real i efectiva. També es va posar sobre la taula la dramàtica situació que viuen els refugiats en condicions molt precàries i inhumanes.

A la presentació a Calella hi va assistir també l’alcaldessa i molts membres de l’Ajuntament així com coopertants i representants d’entitats.

La campanya i el manifest de Casa Nostra, Casa Vostra ja ha aconseguit més de 32.000 adhesions. S’ha organitzat un concert al Palau Sant Jordi el dia 11 de febrer i una manifestació pel dia 18 del mateix mes a Barcelona.