Compte enrere per LA CRIDA, el festival acollidor de CalellaxRefugiats

Durant l’assemblea extraordinària del passat 26 de gener, es van produir els primers passos per tirar endavant LA CRIDA, el festival acollidor a Calella, que es dividirà en dues jornades. El dia 13 de maig és el dia escollit pel festival de nit, un seguit de concerts a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb un preu establert de 5 euros. Ens encantaria comptar amb la participació d’artistes de Calella i el Maresme, però també amb grups d’abast nacional que es vulguin implicar en la causa.

La segona part del festival acollidor començarà el 27 de maig a les 12h al Passeig Puiverd. En aquesta jornada, de caràcter més familiar, hi haurà actuacions castelleres a càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme, vermut, dinar popular, activitats de sensibilització, i molt més.

ASSEMBLEA-CALELLA-X-REFUGIATS-720x340.jpg
Assemblea extraordinària // Foto de Ràdio Televisió Calella

L’objectiu del festival és el de crear consciència sobre la greu situació que segueixen patint les persones refugiades que fugen de territoris en conflicte, i recaptar diners que s’enviaran a organitzacions que treballin en el terreny amb les persones refugiades. El destinatari final dels diners es decidirà, com sempre, de manera transparent en assemblea en la qual tothom hi pot participar. A l’apartat “Qui som”, podreu trobar una llista de les organitzacions amb les quals hem treballat fins ara. L’acta de l’assemblea, la podreu trobar aviat “L’assemblea”.

Per dur a terme l’organització de LA CRIDA, hem creat quinze comissions de treball (música, barra, logística, comunicació, coordinació, economia, seguretat…) en la que, tothom qui vulgui, s’hi pot implicar. Si vols participar amb nosaltres de forma individual, donar idees, ets un/a artista, formes part d’un grup de música o d’un col·lectiu social, estarem encantats de comptar amb tu. Ens podeu trobar a calellaxrefugiats@gmail.com o a les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. Necessitem la implicació de tothom per fer-ho possible!