Lágrimas de Sangre, Ebri Knight i Ital Youth Sound al cartell de La Crida!

Les tres bandes, de directe molt potent, participaran de forma solidaria al festival acollidor nocturn, que tindrà lloc el proper 13 de maig a la Fàbrica Llobet de Calella

El festival nocturn de La Crida ja té cartell. Lágrimas de Sangre, Ebri Knight i Ital Youth Sound seran les tres bandes que actuaran al festival nocturn de La Crida, el pròxim 13 de maig a la Sala Gran de la Fàbrica Llobet de Calella.

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu nascuda entre el Maresme i Barcelona amb un missatge optimista i crític a la vegada. El seu estil musical, que mescla en Hip-Hop, el Rock i el Reggae allunyant-se dels tòpics d’herència nord-americana, assegura un directe contundent i contestatari que no deixa indiferent a ningú.

La popular banda maresmenca Ebri Knight, finalista dels últims premis Enderrock pel seu directe enèrgic, omplirà de color La Crida amb el seu Folk-Rock Hooligan impregnat de festivitat i reivindicació.

Ital Youth Sound és una banda calellenca de música jamaicana que utilitza el reggae com a missatge d’unió, consciència i esperança, amb valors positius per a la convivència social.

L’obertura de portes pel festival serà a les 22.00 hores i finalitzarà a les 05.00 hores. El preu de l’entrada anticipada serà de 6 euros (punts de venda a Calella, Sant Pol, Mataró, Granollers, Girona i Barcelona), i en el cas que l’aforament no estigui complet, es vendran entrades a 10 euros a taquilla el mateix dia del festival. Tot el que es recapti anirà íntegrament destinat a organitzacions que treballin per a les persones refugiades. L’elecció de les organitzacions serà, com sempre, un procés obert a tothom que es realitzarà a les assemblees ciutadanes que CalellaxRefugiats celebra mensualment.

CalellaxRefugiats vol agrair tant a les tres bandes que participaran a La Crida, com a totes les organitzacions i persones que estan participant desinteressadament a la preparació del festival, la seva implicació que segueix fent possible La Crida. Les entitats, empreses, patrocinadors o artistes que es vulguin unir a La Crida, encara ho poden fer a través de calellaxrefugiats@gmail.com.

Ens veiem el pròxim 13 de maig a Calella per participar de La Crida!

 

*Punts de venda d’entrada anticipada (entrades encara no a la venta):

CALELLA

Llibreria El Faristol | C/ de la Bruguera, 78 (08370) Calella

Cafeteria l’Express | C/ Sant Antoni, 11 (08370) Calella

SANT POL

L’obra d’un Sifó | C/ Riera, 19 (08395) Sant Pol de Mar

MATARÓ

Cafè de Mar | C/ Santa Rita, 1 (08301) Mataró

GIRONA

Casal El Forn | Plaça Sant Pere, 5 (17007) Girona

GRANOLLERS

JP Perruquers | C/ Costa Rica, 19 (08402) Granollers

BARCELONA

La Nostra Pasta | Plaça de la Llibertat, 12 (08012) Barcelona